Naar duurzame consensus over de gezondheidszorg

Wil je als overheid vlot overleggen met partners uit de wetenschappelijke wereld, zorgverlening en industrie? Ik lever graag mijn bescheiden bijdrage.

Naar een betere gezondheidszorg

Als overheid streef je naar projecten die het belastinggeld zo optimaal mogelijk gebruiken en bijdragen tot de kwaliteit en continuïteit van ons maatschappelijk model. Dat geldt in het bijzonder voor de gezondheidszorg als complex evenwicht tussen diverse belangengroepen.

We staan voor ingrijpende veranderingen om onze gezondheidszorg betaalbaar te houden. Om die correct door te voeren, denken en werken alle partijen best op een constructieve manier samen.

Een bescheiden bijdrage

Met +30 jaar ervaring en een uitgebreid netwerk bij wetenschappers, zorgverleners en industrie, helpt Deonta Executive graag om vlot de juiste mensen rond de tafel te krijgen. Het doel? Een duurzame win-win-win-win die onze gezondheidszorg blijvend vooruithelpt.

Die win-win-win-win is voor mij geen holle slogan. Voor ik een project van de industrie of wetenschappelijke wereld aanvaard, onderzoek ik altijd eerst de potentiële bijdrage tot de kwaliteit en continuïteit van onze gezondheidszorg. Is die er niet, dan weiger ik.

(Français)

Vous avez une question?

Vous avez une question ? Appelez-moi au +32 478 25 84 81 et posez-la. Ou prenez rendez-vous: un premier entretien consultatif est gratuit et sans engagement. Si je connais quelqu’un qui pourrait mieux vous aider, je vous communique alors ses coordonnées. Vous pouvez en être certain(e).

Wil je verkennen hoe ik jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vertrouwelijk gesprek