Hefboom voor een betere gezondheidszorg

Bots je op een wetenschappelijke uitdaging en ontbreekt het jou aan tijd? Gebruik mijn netwerk als hefboom om resultaten te boeken die de gezondheidszorg vooruithelpen.

Heb je een katalysator nodig?

Hoe ver onze gezondheidszorg inmiddels ook staat en welke resultaten jij ook boekt, af en toe bots je als wetenschapper op een uitdaging die onoplosbaar lijkt of waarvoor het jou aan tijd ontbreekt. Wellicht kan ik jou dan helpen.

Met +30 jaar healthcare-ervaring en een uitgebreid netwerk bij wetenschappers, overheid en industrie brengt Deonta Executive vlot de juiste expertises samen. Die wisselwerking tussen sectoren en domeinen maakt vaak mogelijk wat daarvoor moeilijk haalbaar leek.

Uit passie voor de wetenschap

Na mijn studies behield ik mijn passie voor wetenschap. Ik schakel mijn uitgebreide netwerk graag in zodat jij sneller resultaten boekt die de gezondheidszorg vooruithelpen. En ook als ik samenwerk met industrie of overheid, staan wetenschappelijke credibiliteit en juistheid steeds voorop.

Door zijn dubbele wetenschappelijke/klinische en marketingvaardigheden is Patrick in staat om tot in de wetenschappelijke details te gaan, terwijl hij deze vereenvoudigt voor marketing- en verkoopteams. Bovendien laten zijn coachingvaardigheden hem toe om zich perfect aan te passen aan elk van zijn gesprekspartners (KOL’s, nationale marketingmanagers, enz.). – Thomas Landemaine, International Marketing Manager bij een Frans farmaceutisch bedrijf

Recente case: landmarkstudie

Recent raakte de wetenschappelijke wereld verdeeld over een principe dat logisch gezien wel klopte, maar klinisch moeilijk aantoonbaar bleek.

Op vraag van een onderzoeksinstelling bracht Deonta Executive vertegenwoordigers van de academische wereld, ziekenhuizen, huisartsen en industrie samen. Ik schreef het protocol en CRF, en liet een website maken waarop men eenvoudig de CRF-gegevens kon invullen. Het resultaat? Een landmarkstudie die de werking van het principe klinisch aantoonde.

Kamp jij met een wetenschappelijke uitdaging die het potentieel heeft om de gezondheidszorg vooruit te helpen? Bel me op +32 478 25 84 81: een eerste adviesgesprek van 2u is gratis en vrijblijvend. Ken ik iemand die jou beter zal helpen? Dan geef ik zijn/haar gegevens door. Daar mag je op rekenen.

Wil je verkennen hoe ik jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vertrouwelijk gesprek